Hoppning
9 mars 2013 10:10

Ny vinst för Ohlala

Det går bra för svenskfödda hästar med amerikanska ryttare. Häromdagen vann Meredith Michaels-Beerbaum med Malou. I fredags segrade Lauren Hough med Ohlala.

Laurens seger kom på 1,45-höjder i helgens världscupmeeting i Wellington, Florida. Bland nio i omhoppning hade hon Ohlala (sto f -04 e Orlando-Cardento, uppf L Nilsson) halvsekunden före McLain Ward med den betydligt mer rutinerade Rotchild.

– Med henne behöver jag aldrig räkna några galoppsprång. Hon har sin egen rytm. Så fort hon kommer in i sitt tempo blir hon allergisk mot trä och gör mitt jobb tämligen enkelt. Hon är en naturligt snabb häst och tillbringar inte mycket tid över hindren. Jag är lyckligt lottad att ha en häst som jag tror har en mycket fin framtid, kommenterade Lauren Hough i en pressrelease från tävlingarna.

Källa: worldofshowjumping
Läs mer

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 100 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 122 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden