Hoppning
21 oktober 2013 10:15

Nya hästar hos Peder

Ridsport har tidigare berättat att Peder Fredricson nyligen köpt Charlie som var tvåa i årets 7-årschampionat. Nu finns ytterligare två nya hästar i stallet.

Den ena är den 7-åriga, belgiska valacken All In de Vinck (e Kashmir van Schuttershof-Andiamo Z) som Stuteri Arch köpt till Peder.

– Jag är så klart väldigt glad och tacksam och tror väldigt mycket på den här hästen som tävlats internationellt i unghästklasser av belgaren Nicola Philippaerts, berättar Peder för Ridsport.

Peder avslöjar vidare att han även förstärkt stallet med Zaloubet (val f -07 e Maloubet de Pleville-Robin Z, uppf Ann-Sophie Persson och Hans Orest). Zaloubet var i final i årets 6-årschampionat med Caroline Persson i sadeln. Valackens pappa har tidigare funnits i stallet och tävlats med internationella segrar av Peder Fredricson.

Se All In de Vinck i stallet

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 100 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 123 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden