Hoppning
14 maj 2014 07:00

Nya nationshoppningar

Den gångna helgen vann Sverige nationshoppning i Drammen och Finland i Linz, Ŗsterrike. Till helgen väntar nya prövningar.

Den största nationshoppningen går i franska La Baule med Furusiyya FEI Nations Cup Europe division 1. Där tävlar Frankrike, Schweiz, Irland, Spanien och Belgien för att samla poäng i serien. Sverige har inget lag i La Baule.

Det finns däremot ett svensk lag till start i danska Odense, som övertagit ansvaret för Furusiyya FEI Nations Cup Europe division 2, som tidigare fanns i Bernstorffsparken i Köpenhamn. Det svenska laget rider dock inte för poäng eftersom Sverige medverkar i division 1 och nästa gång tävlar i St Gallen, Schweiz, i månadsskiftet maj-juni.

Till danska Odense reser bland andra Rolf-Göran Bengtsson, Angelica Augustsson, Jens Fredricson, Erika Lickhammer, Johan Lund, Helena Persson och Alexander Zetterman.

La Baule
Odense

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 100 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 122 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden