Hoppning
29 juni 2012 17:25

Guld och silver på NM

(Uppdaterad) Efter svenskt lagsilver för kategori II-ponnyerna på årets NM i hoppning blev det guld för juniorerna på fredagseftermiddagen i finska Ypäjä.

I ponnyernas kategori II följdes Sverige och Danmark åt till omhoppningen, där det till slut blev tiden som avgjorde till Danmarks fördel då båda lagen slutade på noll fel. I Sveriges lag red Zabine Svensson/Sputnik, Kajsa Andreen/Nosy Nobby, Evelina Lindh/Yukon Gold och Alma Ljunggren/Atlas.

Även i de större ponnyernas (kategori I) lagtävling stod Danmark som vinnare, före Norge. Sverige tog sig inte till omhoppning och slutade på bronsplatsen.

Uppdatering
I eftermiddagens nationshoppning för juniorer blev det svenskt guld som enda nation på noll fel efter två rundor på 1,35-höjder. Det fixade Karl-Jacob Ingvarsson/Cafino, Melina Forsberg/MCB Quintessa, Hanna Klensmeden/Selano och Karl-Philip Ingvarsson/Come Soon.

Start- och resultatlistor

Webb-tv

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden