Hästliv
24 december 2013 12:00

”Vill ha ett framgångsrikt 2014”

Under de sista dagarna fram till julafton publicerar vi en serie om stjärnryttarnas önskningar inför julen och - kanske framförallt - tävlingsåret 2014. På självaste julafton bjuder vi på hela två stjärnor - Emma Emanuelsson och Malin Hamilton.

”Vill ha ett framgångsrikt 2014”
Emma Emanuelsson med Titan siktar mot högre höjder 2014. Elisabeth KŠllblad

Emma Emanuelsson har tagit ett flertal SM-medaljer i hoppning, på ponny, som junior, young rider och senior. Senast i somras tog hon SM-silver och förra året vann hon VWGP-cup med Titan.

1.Vad önskar du dig i julklapp?
– Om jag skulle få önska mig vad jag ville i julklapp skulle jag önska mig Jannika Sprungers fux som hon sålde. Lite mer realistiskt så önskar jag mig ett par nya termobyxor!

2.Vad önskar du dig av 2014?
– Nästa år önskar jag att få ett ännu mer framgångsrikt år där jag lyckas uppnå alla mina mål och även få en av VM-platserna. Jag hoppas kunna ta fram fler nya fina unghästar och matcha för större tävlingar. Att alla i min familj och min omgivning är friska och lyckliga.

Malin Hamilton och Fleetwood har efter många års slit etablerat sig mer och mer i dressyrtoppen. De ingick de i det svenska laget i Aachen, senare under säsongen blev det silver i SM – och så blev de uttagna till EM i Herning. Malin är till vardags också ridskolechef på Vallentuna ridskola.

1.Vad önskar du dig i julklapp?
– Att få ha en lugn och underbart skön jul hemma med min underbara familj och bara få vara ledig!

2.Vad önskar du dig av 2014?
– Mitt mål och önskan med 2014 är att kunna fortsätta att utvecklas tillsammans med Fleetan och förhoppnings vis också hitta hans kommande ersättare.

Läs om fler ryttares önskningar: 
Marina Mattsson
Linda Heed
Stephanie Holmén
Linn Linderberg
Anna Hassö
Frida Andersén 

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 100 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 122 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden