Sport
26 juli 2012 17:00

OS-medaljör missar OS

(Uppdaterad) Inget är säkert före första start. Den australiska fälttävlansryttaren Shane Rose utökar gruppen av ryttare som missar London-OS efter att kort före tävlingarna ha fått sin häst skadad.

Shane Rose, som ingick i silverlaget i Hongkong 2008, var uttagen till OS med hästen Taurus. Landslagets veterinärer väntade i det längsta med förhoppningen att hästen skulle hinna bli fräsch men insåg till sist att den inte kan starta i London.
 
Landets fälttävlansmanager Brett Mace säger att hästens skada ett bakslag för laget men att Megan Jones och Allofasudden är en kompetent ersättare. Megan ingick också i silverlaget och var fyra individuellt med Irish Jester i Hongkong skriver The Guardian.

Uppdatering
Megan Jones kan heller inte starta då det visade sig att även hennes häst är skadad. Hon ersätts av Sam Griffiths som hastigt inkallats till London. Griffiths kommer att rida den 13-årige Happy Times (e Heraldik) som var trea i Badminton och Burghley 2009 och fyra i Badminton 2011 skriver Horse&Hound.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 119 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden