Hoppning
12 februari 2017 13:29

Ottilia Lundgren vann Morgondagens vinnare

Juniorryttarna gjorde idag upp om titeln "Morgondagens vinnare" i Borås. Rutinerade Ottilia Lundgren tog hand om segern med Melker af Herred.

Ottilia Lundgren vann Morgondagens vinnare
Ottilia Lundgren och Melker af Herred på väg mot seger i Borås.

Vid Borås Fältrittklubb var det 33 juniorekipage som startade i 1,35-klassen ”Morgondagens vinnare”. Klassen reds med en grundomgång och en omhoppning. Nio felfria i grunden bjöd på en spännande omhoppning, där endast tre ryttare kunde upprepa bedriften med en felfri runda.

Snabbast av dem var Ottilia Lundgren, Nääs Hästsportförening, på Melker af Herred (SWB, val f-07 e Maloubet de Pleville-Ralmé Z, uppf Herreds Gård). 38,27 sekunder stannade klockan på, vilket gav henne segern med 4 000 kronor i prispengar. På andra plats kom klubbkompisen Emma Rundcrantz på Chaccadella, och med Linnea Segersten, Varbergs Ridklubb, och Caipirinha på tredje plats.

Ottilia Lundgren må vara junior men har redan en lång rad fina meriter i bagaget. I somras vann hon SM för juniorer med Alisia, och på ponny har hon bland annat ridit EM och har ett SM-guld med Ocean des As.

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 100 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 122 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden