Blogg
17 juli 2015 07:00

På tävlingsturné

Inne på vecka två med turnébussen. Vi har nu upplevt Tjeckien, Nebanice var en mysig stad med kanske mer eller mindre positiva upplevelser.

Dag ett anlände vi i ett överhettat land där man bokstavlig talat drunknade i sin egna svett för att sen på kvällen uppleva det värsta ovädret jag varit med om.

Vårt fantastiska tält utanför lastbilen flög iväg och stackars Johans tält gick inte riktigt att rädda. Sen kom…. haglet som var cirka tre till fyra centimeter i diameter och gjorde fruktansvärt ont. Där sprang jag och Rebecka runt och letade mobiler och allt möjligt med kuddarna från stolarna till skydd. Min mobil gick tyvärr hädan och vi fick torka ur lastbilen eftersom vi hade ju satt den på vädring innan stormen slog till…. Går inte att förklara riktigt, en upplevelse var det.

Vetchecken gick bra, förutom att Radazzo passade på att dra av sig en sko fem minuter innan vi  skulle visa. Bara in att slå på den igen och sen ut för visning. Delad tvåa dressyren, nia maraton och sjua på precision blev till en sjätteplats  totalt. Nu befinner vi oss i Beekbergen, vetcheck ok. Torsdag vilodag och fredag dressyr.

/Antonia

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden