Hoppning
22 december 2013 21:04

Peder fyra i Londons GP

(Uppdaterad med filmklipp) Peder Fredricson och H&M Cash In slutade fyra i den Grand Prix-hoppning över 1,60-hinder som reds på Olympia, London, på söndagen. I jakten på meetingpriset slutade han tvåa.

Peder fyra i Londons GP
Peder Fredricson avslutade det femstjärniga meetinget på Olympia med att bli delad fyra i GP-hoppningen. Foto: Sara Holmgren

Bortsett från lördagens världscupklass har det varit ett framgångsrikt meeting för Peder Fredricson i London. Han avslutade det femstjärniga meetinget med att sätta två felfria rundor Grand Prix-hoppningen. H&M Cash In (val f 20003 e Cashandcarry) var dock 1,2 sekunder långsammare än Tripple X som lotsades till seger av Ben Maher, Storbritannien. Britten var glad över att äntligen få till en fullträff efter ett meeting där det har varit mycket stolpe-ut för honom.
– Jag har gjort misstag som jag normalt sett inte gör hela veckan, så jag gick ut för att shoppa och ändra min plan, säger han via ett pressmeddelande. 

Peder Fredricson delade fjärdeplatsen med Harrie Smolders, Holland, som red in på exakt samma tid som svensken i omhoppningen. I jakten på meetingpriset, som Fredricson ledde under tävlingens början, blev han tvåa. Meetingpriset gick i till Laura Renwick, Storbritannien.

Nedan kan du se omhoppningen mellan Ben Maher och hans landsman John Whitaker. 

 

Läs mer

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 100 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 122 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden