Hoppning
13 augusti 2017 21:32

Peder GP-tvåa med ”Allan”

EM-favoriterna Peder Fredricson och H&M All In avslutade sitt framgångrika meeting i tyska Münster med att bli tvåa i den avslutande Grand Prix-hoppningen över 1,60-hinder på söndagen.

Peder GP-tvåa med ”Allan”
I fredags vann EM-aktuella Peder Fredricson och All In en tidshoppning över 1,5-hinder. På söndagen blev det en andra plats en Grand Prix. BILDBYRÅN

Peder Fredricson har plockat pris efter pris på det fyrstjärniga meetinget. I fredags vann han en 1,50-klass med OS-silvermedaljören H&M All In (SBS val f 2006 e Kashmir van Schuttershof-Andiamo Z, uppf Bas Huybregts, äg Stuteri Arch). På söndagen blev det en andraplats i den över 40 ekipage stora Grand Prix-klassen över 1,60-hinder. 

Peder Fredricson var en av fem som höll nollan i båda rundorna, och han var ungefär åtta tiondelar långsammare än segraren, Tysklands Jens Baackmann, i andra rundan. 

Det blev svenskt även på tionde plats genom Rolf-Göran Bengtsson och Spring Dark efter 0+4 fel. Bengtsson höll sig också framme i söndagens 1,50-klass där han var fyra med Crunch. 

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden