Hoppning
11 augusti 2017 17:03

Peder och All In 1,50-vinnare i Tyskland

Med drygt två veckor kvar till EM-finalen i Göteborg visade hemmahoppen Peder Fredricson och H&M All In storform i tyska Münster. Ekipaget vann fredagens 1,50-hoppning på det fyrstjärniga meetinget.

Peder och All In 1,50-vinnare i Tyskland
Snabbheten finns hos Peder Fredricson och H&M All In inför EM - ekipaget var överlägset i tidshoppningen i Münster. BILDBYRÅN

Peder Fredricson och H&M All (SBS val f 2006 e Kashmir van Schuttershof-Andiamo Z, uppf Bas Huybregts, äg Stuteri Arch) var överlägset snabbast i fredagens 1,50-klass som var en tidshoppning. 

Ekipaget vann med över 1,3 sekunder tillgodo på tvåan i klassen som hade 30 startande. Det blev svenskt även på sjunde plats genom Rolf-Göran Bengtsson och Spring Dark. Nicole Persson och Sagolda blev åtta. 

Segern var ett starkt formbesked av OS-silvermedaljörerna Peder Fredricson och ”Allan” inför EM i Göteborg i slutet av augusti. Segern innebar en prischeck på ungefär 60 000 kronor. 

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden