Hoppning
12 augusti 2017 17:25

Peder på pallen med Christian K

Peder Fredricsons framgångar på det fyrstjärniga meetinget i tyska Münster fortsatte på lördagen - nu med EM-reserven Christian K.

Peder på pallen med Christian K
Peder Fredricson och Christian K tog för sig i Tyskland. Roland Thunholm

På lördagen följde Peder Fredricson upp fredagens 1,50-seger med en tredje plats på samma höjd tillsammans med H&M Christian K (KWPN val f 2007 e Namelus R-Calvados i Sable Rose, uppf G.W. Klerks, äg Stuteri Arch) var ett av 14 felfria ekipage i grundomgången.

I omhoppningen lyckades sju ekipage sätta ytterligare en nolla och Peder Fredricson/Christian K var ett av dem. Ekipagets tid var ungefär en sekund långsammare än segraren Kendra Claricia Brinkops, men räckte till en tredjeplats. 

Det var 43 ekipage till start i klassen och Peder Fredricson red in 6 000 euro, ungefär 55 000 kronor. På fredagen vann svensken en annan 1,50-klass på meetinget – då red han H&M All In som är hans förstaval till EM i Göteborg om en dryg vecka. 

Tävlingarna i Münster fortsätter med bland annat en Grand Prix över 1,60-hinder i morgon, söndag. 

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden