Hoppning
25 juli 2015 10:33

Poäng på spel i London

I dag finns nya poäng att hämta när Global Champions Tour är i London för årets elfte deltävling i serien. Följ Rolf-Göran Bengtsson, Henrik von Eckermann och övriga i webb-tv.

Poäng på spel i London
Tourens totalledare Luciana Diniz startar mellan Henrik och Rolf-Göran med Fit For Fun i dagens GCT Grand Prix. Stefano Grasso/LGCT

Meetinget började i fredags, där Rolf-Göran var dubbelnolla men oplacerad på 1,45-höjder med Casall Ask, Henrik hade tio fel med Cantinero i den följande 1,50-klassen.

I dag väntar Grand Prix på 1,60-höjder med start kl 16.15 (svensk tid) och direktsändning i GCT webb-tv. Där startar Henrik med Cantinero som nummer 23 och Rolf-Göran med Casall två nummer senare. Totalt 45 ekipage som i första hand ska försöka bli bland de 18 som – med sitt resultat – får fortsätta till en ny bana på samma höjder.

Den andra rundan visas direkt i Eurosport med start kl 19.00 (svensk tid).

Start- och resultatlistor

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden