Sverige
8 december 2015 09:27

Polisen söker ridande kvinna

Polisen i Helsingborg letar efter en kvinna i Vallåkra, som kan ha uppgifter om ett dubbelmord i närheten. Kvinnan sökte upp polisen när hon var ute och red, men när hästen blev orolig tvingades hon lämna platsen.

Den 15 oktober samlades mycket folk utanför avspärrningarna till huset där dubbelmordet begåtts. Kvinnan, som polisen tror är i 25-30-årsåldern, kom ridande förbi platsen på en svart häst. Hon tog kontakt med polisen och sa att hon hade uppgifter att lämna, men samtidigt blev hennes häst orolig och stegrade sig. Kvinnan blev då tvungen att lämna platsen.
– Vi räknade med att hon skulle kontakta oss igen men det har hon inte gjort, säger polisens kommunikatör Eva-Lotta Hermansson Truedsson till SVT.

Nu vill polisen komma i kontakt med kvinnan, som man tror bor i närheten av mordplatsen. Har du uppgifter till polisen? Kontakta dem via telefon, på 114 14.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 123 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden