Blogg
19 juli 2014 10:15

Precision och maraton

Individuell precision med en relativt tidig start har vi haft idag. Tyvärr blev det nedslag på sista konen (där snackar vi bitterhet).

Det flöt på bra, men tyvärr blev det då ett litet nedslag och ett litet tidsfel på 0.11 som placerade Fredrik på 13:e plats.

Men nu har de sprungit, gått, mätt och analyserat vägar i maratonhinder halva dagen. I sju timmar var Marcus och Fredrik ute med hjärnan i topptrim i denna 34-gradiga hetta. Det är vad jag kallar hängivenhet! Det är vad kuskar och groomar gör varje ledig stund de har innan maraton.

Själv gick jag dock första gången idag, men på lördag är jag bara the muscles, mitt enda jobb är att hänga ut lite på lämplig plats och springa om någon häst trampar över draglinor eller förvågen eller annat tråkigt. Hur som haver hoppas jag att ni följer oss för det ryktas om att det ska sändas på horse1.
/Antonia

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 100 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 122 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden