Hästliv
8 februari 2017 17:45

Premiären spikad för nya Allan-dokumentären

Ridsport har tidigare berättat om den nya dokumentären om Peder Fredricsons stjärna All In. Nu är premiären spikad för ”Allan – den bevingade hästen”.

Premiären spikad för nya Allan-dokumentären
Att All In är bevingad råder det nog ingen tvekan om... LottaPictures AB

För någon månad sedan rapporterade Ridsport att den nya dokumentären om All In just höll på att klippas. Då fanns bara en preliminär visningsdag, men nu uppger SVT att premiären av ”Allan – den bevingade hästen” är planerad till tisdagen den 18 april klockan 20.00 på SVT1.

Exakt när den kommer att finnas på SVT Play är inte  bestämt, men det blir enligt SVT senast direkt efter tv-sändningen. ”Allan – den bevingade hästen” är 60 minuter, alltså dubbelt så lång som ”Guldläge” som handlar om vägen mot OS-silvret.

– Gudläge handlade om Peders väg mot silvermedaljen och de var ju två på den vägen, men i en halvtimme får man inte plats med allt det arbete Peder gör med All In. Den här hästen är något särskilt och ”Allan – den bevingade hästen” handlar om en alldeles speciell figur och relation till ryttaren, har producent Lisen Lindahl tidigare berättat för Ridsport.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 100 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 122 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden