Hoppning
18 oktober 2012 20:13

Quintero åter på plan

(Uppdaterad) Quintero La Silla är tillbaka på tävlingsbanan. Efter nästan ett års frånvaro återstartade hingsten med en felfri runda på 1,30-hinder vid veckans meeting i danska Odense.

Klassen ingick i den enstjärniga rundan och att Quintero (f -98 e Quantum-Chamonix) drog på sig tre fel för överdragen maxtid var givetvis mer planerat än irriterande för Rolf-Göran Bengtsson som självklart måste vara glad att ha tillbaka det tyska holsteinerförbundets hingst som leasas av hans sponsor Alfonso Romo.

Torsdagens hoppklasser i Odense har gett många placeringar till svenska ryttare. Douglas Lindelöw står för det bästa med seger på Balahe (sto f -02 e Baloubet du Rouet-Flamingo, uppf H Stodell) i den trestjärniga rundans tidshoppning på 1,35-höjder, där Rolf-Göran kom sexa på Casall-dottern Corcega La Silla.

I en enstjärnig 1,35-1,40-hoppning var Anna Olsson fyra med Quidos, femma på Caravelle och Rolf-Göran sexa med Gazette Ask.

Uppdatering
Young ridern Antonia Andersson var bästa svensk med en fin tredjeplats för Ouganda La Silla i torsdagskvällens sena 1,45-hoppning, där även Rolf-Göran var placerad med Camilo LS La Silla.

Resultat
Läs mer
Resultat 1,45-klassen

Hingstar Online

Just nu 127 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar