Hoppning
9 april 2017 11:41

Rejäla prispengar i Grevlunda Grand Prix

Grevlunda Grand Prix är tillbaka efter ett års paus. 7-11 juni kan Sveriges ryttarelit rida om 300 000 kronor och en direktkvalificering till Elmia.

Rejäla prispengar i Grevlunda Grand Prix
Royne Zetterman vann Grevlunda Grand Prix 2014. Nu meddelar Lisen Bratt Fredricson att det blir stora prispengar i årets tävling.

Grevlunda Grand Prix arrangeras 7-11 juni på Grevlunda – hemmaplan för OS-medaljören Peder Fredricson och tävlingsledaren Lisen Bratt Fredricson. Det blir 4-årskval till Falsterbo, unghästklasser och Ungdomds Grand Prix med kval till Falsterbo.

I ett samarbete med Volkswagen, Agria och Länsförsäkringar rider ryttarna i söndagens Grand Prix om 300 000 kronor och en direktkvalificering till Emlia Scandinavian Horse Show.
– Tävlingar av internationell kvalitet behövs i Sverige. Det ger ryttarna möjlighet att utveckla sig själva och sina hästar, och de får förutsättningar att tävla på samma villkor som bjuds på de bästa tävlingarna i Europa, säger Lisen Bratt Fredricson i ett pressmeddelande.

Förbundskapten Henrik Ankarcrona ser positivt på tävlingen.
– Nationella elittävlingar på bra anläggningar med proffsiga arrangörer är en förutsättning för hoppsportens utveckling i Sverige. På Grevlunda finns allt detta, i år erbjuds det fantastiska prispengar vilket ger ryttarna extra incitament att välja tävlingar på hemmaplan, säger Henrik Ankarcrona i pressmeddelandet.

Eventansvarige på Volkswagen meddelar att de tycker det ska bli otroligt roligt att arrangera sin Grand Prix på Grevlunda i år och att de har haft stor glädje av sitt samarbete med ridsporten.

Hemsida

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 100 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 122 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden