Blogg
24 oktober 2015 14:45

Rekord i banbygge

Jag vill meddela att vi idag tömde hela banan inför invigningen på fyra minuter, enligt sägnen är det tidigare snabbaste resultatet sex minuter i Scandinavium, för att lyckas med det tror jag att vi också tagit hem mästerskapstiteln för tattarlast.

Utöver invigning har det också varit tornerspel på arenan idag, här finns något för alla och det är ständigt full fart!
När tornerspelen väl var över var det dags att bygga ponnyernas msv B. Och tro det eller ej men vi byggde upp en helt nya tävlingsbanan på 15 min, det är en sån härlig känsla när alla gör instinktivt helt rätt även under tidspress, vilka duktiga funktionärer vi har.

Det har diskuterats mycket om underlaget här denna helgen. Det vattnades igenom rikligt igår och är därför mycket bättre idag, vi fortsätter att göra i ordning det en gång i timmen och nu har det fungerat väldigt bra. Ett så här stort arrangemang är nästan omöjligt att genomföra för första gången utan några smärre barnsjukdomar.

Avslutningsvis vill jag säga hatten av till Niklas Arvidsson som idag vunnit båda avdelningarna i guldtouren, han kan nästan mäta sig med ponnyekipagen som idag har hoppat msv B med tidshoppning. Vilka vägar de kan rida de där ponnyryttarna!
 

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden