Hoppning
1 juli 2014 07:00

RGB fortsätter till Paris

Efter helgens andraplats i Monte Carlo vänder Rolf-Göran Bengtsson blicken mot Paris och den kommande helgens upplaga av Longines Global Champions Tour.

Det är ibland snabba ryck i Global Champions Tour. Knappt hinner den ena tävlingen ta slut innan arenan och allt runtomkring börjar rivas för att transporteras och byggas upp på nästa plats.

Denna gång är nästa plats Paris, där allt byggs upp i anslutning till Eiffeltornet för LGCT Paris Eiffel Jumping den 4-6 juli. Även om det varit tävling på samma plats tidigare så är det premiär för LGCT-serien i Paris.

I Monte Carlo hade Rolf-Göran sällskap av Henrik von Eckermann och Nicole Persson men till Paris kommer han som ensam svensk ryttare. Ambitionen är så klart att nå nya poäng i touren, där han ligger på andra plats efter tävlingen i Monte Carlo.

Anmälda ryttare
Ställning LGCT

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 100 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 122 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden