Hoppning
28 maj 2014 13:43

RGB i lång tv-intervju

Inför helgens omgång av Global Champions Tour, GCT, har GCT-tv gjort en lång tv-intervju med Rolf-Göran Bengtsson. Du kan se den här.

RGB i lång tv-intervju
Hamburg är Rolf-Göran Bengtssons hemmaplan numera. Nu berättar den svenske hoppryttaren om sin karriär i en lång intervju inför helgens GCT-tävlingar i den tyska staden.

Den svenska hoppstjärnan berättar om hur allting med hästarna började, höjdpunkterna i sin karriär och problemen med sin skada för GCT-tv:s Steven Wilde. Intervjun görs med anledning av helgens deltävling i Global Champions Tour i tyska Hamburg. Det finns två svenskar i det stjärnspäckade startfältet – Rolf-Göran Bengtsson och Henrik von Eckermann. 

Longines Global Champions Tour går över 1,60-hinder med två omgångar och omhoppning på lördag och sänds via webb-tv med eftersändning i Eurosport senare på kvällen. 

Arrangörens hemsida

Start- och resultatlistor

Se intervjun med Rolf-Göran Bengtsson nedan. Den är 13 minuter lång och på engelska. 

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 100 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 122 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden