Sverige
21 februari 2015 12:45

Röda siffror för Hästkanalen AB

Hästkanalen AB, som producerar tv-kanalen Horse1, gjorde en förlust på närmare 15 miljoner kronor för verksamhetsåret 11 april 2013-30 april 2014.

Bolaget, som har betalningsförelägganden på drygt 400 000 kronor och inte betalat avtalsenligt till profilryttare, hade en omsättning på 835 000 kronor. Företagets resultat för perioden skrevs till en förlust på 14 901 000 kronor.

I förvaltningsberättelsen skriver styrelsen ”Den finansiella situationen i bolaget är vid avgivandet av årsredovisningen ansträngd. Styrelsen arbetar på olika projekt för att förbättra likviditeten och den finansiella ställningen och ser positivt på möjligheten till att lösa denna situation”.

Revisorn skriver i en kommentar till bokslutet ”Bolaget är i behov av ytterligare finansiering för att säkerställa fortsatt drift. Detta visar på en osäkerhetsfaktor som kan leda till tvivel om företagets förmåga att fortsätta verksamheten”.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden