Hoppning
15 juli 2013 11:28

Schockemöhle sponsrar EM

Paul Schockemöhle fortsätter att ha ett finger med i mycket som gäller ridsport. Nu meddelas att hans företag P.S.I är sponsor för EM i danska Herning i augusti.

Paul Schockemöhle driver en av världens största hingsstationer och handlar med hästar världen över. Han driver dessutom avelsverksamheten på Flyinge. I ett pressmeddelande berättas nu att hans företag P.S.I.blir sponsor för årets EM i Danmark. Mästerskapets officiella namn blir P.S.I. FEI European Jumping Championships.
– Vi är glada och stolta över att P.S.I. har gått med på att gå in och sponsra mästerskapet. Det är en spännande sponsor med stor kunskap om sporten, säger EM-arrangörens Bo Kristoffersen i pressmeddelandet..

P.S.I. står för Performance Sales International och är kanske mest känt för sina hästauktioner. Paul Schockemöhle har själv vunnit EM i hoppning fyra gånger, senaste gången var 1985. 

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 114 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden