Hoppning
1 maj 2014 16:11

Schröder till Team Glock

Den holländske hoppryttaren och OS-medaljören Gerco Schröder ingår numera i Team Glock.

Schröder till Team Glock
Gerco Schröder och London fortsätter vara ett ekipage. Här är ekipaget på väg mot medalj i OS 2012.

Det är World of Showjumping som berättar att Gerco Schröder har tagit en plats i teamet som mest är förknippat med dressyr genom de holländska stjärnorna Edward Gal och Hans Peter Minderhoud. Nyheten var inte helt oväntad då Glock köpte London, Gerco Schröders silverhäst från OS 2012, i början av april.
– Jag är obeskrivligt glad över att vara en del av Team Glock. Det är en ära för mig, säger Gerco Schröder i ett pressmeddelande.  

London (hingst f 2002 e Nabab de Reve-Chin Chin) heter numera Glock´s London. Ekipagets nästa utmaning blir Global Champions Tour i Madrid, Spanien, den här helgen. 

Läs om Team Glock och deras köp av London här.  Nu är det också klart att det blir ytterligare en auktion av de hästar som ägdes av Gerco Schröders tidigare sponsor Eurocommerce. Detta gäller bland annat New Orleans och Cleveland. Dessa båda och ytterligare några hästar säljs på en online-auktion som pågår mellan 9 och 12 maj. 

Läs mer 

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 100 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 122 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden