Hoppning
28 juli 2015 15:35

Snygg statistik för Casall och RGB

Rolf-Göran Bengtsson och Casall Ask fortsätter att imponera. Teamet bakom Global Champions Tour har uppmärksammat hingsten med en egen film och en titt på statistiken visar att 24 av 25 GCT-rundor har resulterat i placering.

Snygg statistik för Casall och RGB
På 25 starter har ekipaget samlat 24 placeringar i Global Champions Tour.

Rolf-Göran Bengtsson och hingsten Casall (f 1999 e Caretino-Lavall I) har bjudit på många enastående prestationer, senast i lördags när de vann Global Champions Tour i London. Som en hyllning till hingsten har teamet bakom tävlingen gjort en film om honom. 

Här kan du läsa ett porträtt på hingsten som Ridsport publicerade för ett tag sedan. 

Tidningen Ridsport har giort en historisk återblick som visar att tävlingen i London var Casalls 25:e start i Global Champions Tour. Av dessa har 24 resulterat i placering inklusive fem vinster. Av totalt 64 rundor (inklusive omhoppningar) har 47 varit felfria med elva trippelnollor och fyra dubbelnollor. En runda har slutat med åtta fel men resulterade ändå i placering. Annars har ingen av övriga rundor haft mer än fyra fel (bortsett från kraschen, efter ett missförstånd, på det näst sista hindret i omhoppningen i Paris 2014).

Se filmen om Casall nedan. 

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden