Hoppning
31 mars 2017 13:00

Se Henrik fixa drömstarten

Henrik von Eckermann drämde till med en drömstart i världscupfinalen. Kolla in när han och Mary Lou 194 säkrar sin andraplats och visar storform som bådar gott inför fortsättningen.

Se Henrik fixa drömstarten
SVT förevigade Henrik von Eckermanns drömstart.

Henrik von Eckermann har hela tiden sagt att första klassen var den han ansåg vara mest kritisk under finalhelgen. Den i stora sammanhang gröna Mary Lou har inte gått så mycket tidshoppningar, men precis som allt annat löste hon nattens uppdrag galant med bästa möjliga support av Henrik.
– Jag är jättenöjd, det kan gå väldigt skevt och väldigt fort också, så en andraplats är jag mer än nöjd med. Och hästen är fantastisk, jag är verkligen glad att jag har en sådan häst, säger Henrik von Eckermann till SVT Sport.

Spana in klippet fårn SVT Play här. Hur gött är det inte när Henrik kollar in tiden på jumbotronen och leende gör ett ”yes!” för sig själv?

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 118 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden