Sverige
18 februari 2014 14:29

Se teasern av Ryttareliten

I sex delar får vi följa tre ryttarpar kämpa i med- och motgång i SVT:s nya tv-serie Ryttareliten. Redan nu kan du se en teaser av programmet.

Se teasern av Ryttareliten

Förra veckan skrev Ridsport om den nya serien, där SVT under ett års tid har följt några av Sveriges främsta ryttare – både hemma på hästgården och ute på tävlingarna. Serien startar den 11 mars.

Du kan också följa länken:

Från SVT:
Under den här resans gång får vi följa de gifta paren Lisen & Peder, Charlotte & Rasmus samt brödraparet Daniel & Alexander i både med- och motgång, ute på tävlingarna och hemma med familjerna. Grindarna öppnades till deras gårdar och med det ges en unik inblick i vad som krävs för att nå toppen och bli en del av ryttareliten. Livet bakom champagnen i sponsortälten, prispengarna och de fina klockorna bjuder på en helt annan verklighet. Här finns en vardag där det hårda slitet på träningsbanan, det ständiga resandet och den gnagande oron över ekonomin och barnen är ett pris som måste betalas. Ett pris som inte medför några som helst garantier.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden