Hoppning
3 september 2015 05:47

Se tv-rapport om Casello-tvisten

Som Ridsport tidigare har rapporterat pågår en tvist kring Douglas Lindelöws EM-partner Casello. SVT har gjort ett inslag om saken och det framgår att samtliga inblandade verkar föredra en lösning utanför domstol.

Se tv-rapport om Casello-tvisten

Förra veckan skrev Ridsport att Casellos ägare kan vara på väg till domstol.
–Det är klart att det är ett litet orosmoment för mig som satsar långsiktigt mot OS nästa år. Det stör ju lite grann i uppladdningen kring tävling och träning, säger Douglas Lindelöw i ett inslag från  SVT Sport.

Om en lösning är på gång utanför tingsrättens väggar återstår att se, men det bådar gott. Enligt inslaget avstod hälftenägarna Maria Schack Bladh och Lars-Inge Bladh från att lämna in ärendet till tingsrätten i måndags som planerat.
– Allt var färdigt och vi var på väg att lämna in ärendet i går, men vi beslutade oss för att skjuta på det, säger Lars-Inge Bladh, till SVT och fortsätter:
–Vi är inte så vana att vara i tingsrätten. Det hade varit skönt om man kunde slippa det och komma till en uppgörelse innan det går så långt. Jag ska prata med vår advokat under dagen (läs tisdag) och ta ett beslut.

Den andra hälftenägaren Agnetha Lindelöw till SVT:
– Vi försöker jobba på en lösning och har lämnat ganska många olika förslag till advokaten. Bollen ligger just nu hos dem.
På tisdagseftermiddagen hade ärendet fortfarande inte nått rätten.
”Nej, vi har inte hört något och vi vill gärna hitta en lösning som är bra för båda parter”, skrev Agnetha Lindelöw då i ett sms till tv-kanalen.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden