Hoppning
6 december 2013 19:39

Semifinalklart i SRT

Fredagens semifinal i Swedish Riders Trophy är färdighoppad och vanns av Emelie Winroth med Anastasia T. 20 ryttare klara för final.

Semifinalklart i SRT
Emelie Winroth semifinalvann med Anastasia T och gick vidare till final.

Klassen över 1,35-hinder gick som direkt tidshoppning. 20 av klassens 37 startande klarade nollan, vilket då inte räckte för garanterad placering. Det krävdes också fart och högst upp i prislistan hamnade Emelie Winroth, från Halmstads Fältrittklubb, med Anastasia T (sto f -02 e Quite Easy-Maraton, uppf O Olsson).

Emelie, som var runt halvsekunden före Henrik Ankarcrona och Caillou Z, låg bara på 17:e plats i serien efter tidigare kval men lär nog med poäng från segern gå vidare till finalen.

Nu ska kulramen fram för att räkna ut vilka 20 ryttare som, med högst sammanlagd poäng från semifinal och tidigare kvalomgångar, går vidare till lördagens final. Där börjar samtliga på noll inför vägen mot de 100 000 kronor som väntar på segraren.

Resultat
De 20 främsta till final

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 100 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 122 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden