Sverige
10 februari 2012 10:28

Skara hästland bjuder in till träff

Nu bjuds alla intresserade in för att ta del av planerna kring Skara hästland och en utveckling av Axevallatravet. En stor del av mötet ska ägnas åt diskussion kring projektet.

Den 15 februari hålls ett stormöte på Axevallatravet med presentation av Skara hästland för en bredare publik. I ett pressmeddelande berättar de som arbetar med projektet att travintresserade, uppfödare, ridskolor, ridklubbar, westernryttare, islandshästföreningar, politiker och företagare är inbjudna. 

Bakgrunden till Skara hästland är att Axevallatravet och Skaraortens Ryttarförening började fundera kring samverkan. Vad denna samverkan kan utmynna i ska undersökas i en förstudie, finansierad med EU-bidrag via Leader i västra Skaraborg. Deltagarna på mötet i nästa vecka får veta vad som hänt hittills i projektet. 

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 85 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 115 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

Nu från endast 39:-