Sport
11 juli 2015 10:30

Slutställning i RPC-kvalen

De sex kvalomgångarna i årets Ridsport Ponny Cup är klara och har fått sina både del- och totalsegrare. Kvar återstår endast en spännande final hos Ņrsta-Södertörn den 14-16 augusti.

Slutställning i RPC-kvalen
André Brandt och Snowy Dawn, med två kvalsegrar på meritlistan, toppar kategori D1 totalt och är klar för final.

Kvalsergrare i kategori B är Saga Hansen och Munsboro Hyland med två vinster på meritlistan. I kategori C1 toppade Mathilda Bohlin efter två vinster med Dilba och i C2 var Ebba Eriksson bäst med en vinst och två andraplatser på Munsboro Simon.

André Brandts två vinster med Snowy Dawn gav kvalseger i kategori D1. I D2 blev Michelle Hoffback och Moa Andersson kvalbäst efter vardera två vinster med Poetic Kelly RC 108 respektive Amoro.

Nu gäller det för de ekipage som gått till final att ladda för årets sista kamp om det röds Ridsport Ponny Cup-täcket och att få skriva in sig bland tidigare finalsegrare.

Resultat
Regler

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden