Sport
27 februari 2015 23:22

Smolders avslutade snabbast

Holländaren Harrie Smolders avslutade fredagen snabbast när han med Enjoy Louis vann den sena 1,45-hoppningen.

Det går fortsatt mycket felfritt i Scandinavium. Fredagskvällens 1,45-klass räknade in 14 felfria till omhoppning. Därutöver fanns sju nollor på hinder men med tidsfel, vilket gör att halva klassen klarade samtliga hinder i grundomgången.

Sex svenskar fanns med till omhoppning och alla utom Peder Fredricson, som avstod avgörandet, blev placerade. Rolf-Göran Bengtsson/Clarimo Ask, Helena Persson/Yajamila och Henrik von Eckerman/Savita 2 tillhörde också  dubbelnollorna som fyra, sexa och sjua i klassen.

Marlon Modolo Zanotelli tog en tidig ledning som länge såg ut att hålla hela vägen. Harrie Smolders, som fjärde sista ryttare, ändrade på ställningen när han med BWP-valacken Enjoy Louis (f -04 e Coriano-Kannan) tog i för hela Holland och var i mål runt halvsekunden snabbare än brasilianaren.

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden