Blogg
14 maj 2014 08:59

Snöpligt slut i Badminton

Då var årets Badminton över. Blev ett mycket snöpligt slut för oss i teamet då William oturligt nog föll fyra hinder från mållinjen. Men som tur är mår både han och hästen bra.

William flög igenom alla svårigheter på banan, som orsakade enorma problem för många av ekipage. Jag kan erkänna att vi i princip antog att de skulle komma hem i säkert förvar frågan var bara på vilken tid. Men det visar bara att du är verkligen inte i mål förrän du hoppat sista hindren oberoende av svårighetsgrad. När min dressyr och hoppning varit skit har min mamma alltid peppat mig och sagt att allt kan ändras i terrängen och årets Badminton är ett solklart exempel på det!

Sam Griffith låg på 25:e plats efter dressyren, femma efter terrängen och slutade som etta! Sam är baserad 20 minuter från oss och jag är nära vän med flera av dem som jobbar där och har träffat Sam en hel del. Det var otroligt roligt att vara en del av deras otroliga vinst i söndags! Såååå välförtjänt!!

Hyfsat stora hinder! Här 5b där Viktoria Carlerbäck tyvärr hade en utbrytning. 

Stega, stega, stega. Vartenda galoppsprång kalkuleras.

Inget litet dike, direkt…

Hela teamet åkte upp onsdag eftermiddag för att gå banan med William vilket var otroligt lärorikt. Han berättade hur han tänkte rida de olika linjerna och varför. Att gå banan och se de olika elementen och få en inblick i hur en stor och svår fyrstjärnig bana bör ridas var riktigt häftigt! Jag har aldrig varit på en fyrstjärnig tävling förut så jag var supertaggad. Jag åkte upp lördag efter jobbet och spenderade natten i ett regnigt Badminton men som tur var regnade det inte under söndagen. Söndagen bjöd på en hel del resultat ändringar och jag tyckte personligen att hoppbanan var ganska klurig då du hade en hel del tajta svängar. Jag njöt av min första Badmintonupplevelse och hoppas på många fler!

För mig vankas det tävling på fredag, är riktigt taggad och han har känts super de senaste dagarna så förhoppningsvis får vi till ett bra resultat.

Hejdå alla där hemma!

/Line

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 100 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 122 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden