Hästliv
2 juli 2014 12:55

Även en jack russell kan…

Månadens bild i juni blev en färsk sommarbild från beteshagen. När Katriina Pesonen hade tittat till hästarna ville de hänga med - och hunden Tobbe var inte sen att hänga efter!

Även en jack russell kan…

När Katriina Pesonen skulle lämna beteshagen efter att ha tittat till de fyra stora shirehästar som hon var hästvakt åt, ville hästarna följa med hem. Jack russell-terriern Tobbe gjorde sitt bästa för att ”valla” hästarna.

– Det såg så roligt ut, när vi gick genom hagen och hästarna bara hängde på. Nu vallar ju inte Tobbe på riktigt, det ser bara ut så, berättar Katriina som ofta och gärna fotograferar med sin mobil och inte var sen att fånga ögonblicket i hagen.

Terrien har hunnit bli till åren men älskar fortfarande att hänga med i stallet.
– Han vill alltid vara med när jag rider, men nu är han så gammal att han inte kan hänga med på ridturerna längre. Men han älskar att vara bland hästarna.

Katriina Pesonen vinner en gratis kvartalsprenumeration av Ridsport. Vill du också vara med och tävla? Ladda upp din bild här.

 

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 100 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 122 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden