Sport
12 juli 2015 07:30

Söndag i Falsterbo

Det är söndag i Falsterbo och ett år kvar till Falsterbo Horse Show 2016. Men först ska årets meeting fullbordas och det har sparats en hel del godsaker till den sista dagen av FHS 2015.

Söndag i Falsterbo
I dag börjar tävlingarna i Falsterbo. Arkivbild

Hoppningen på den stora arenan börjar med en internstionell final för 7-åringar som följs av en nationell final för 6-åringar. Runt lunchtid är det dags för den lika traditionella ride- and driveklassen.

Innan årets hoppningar avslutas med Grand Prix får publiken ännu en gång möjlighet att hylla en av Falsterbo Horse Shows stora hjältar, när Lunatic officiellt ska avtackas för sina framgångsrika år i sporten tillsammans med Jens Fredricson.

Falsterbo Grand Prix visas direkt i Eurosport2 med start kl 14.00.

Det finns också en morgonklass på den mindre Falsterbobanan, där 4-åriga hopphästar ska ut i sin premiärfinal i FHS. På samma bana blir det lite senare Driving Equestrian Competition.

På dressyrarenan börjar söndagen med U25 Grand Prix. Därefter ska de betydligt mer etablerade ekipagen ut i den femstjärniga rundans GPKür som också avgör helgens Nations Cup. Efter lunch avslutas årets dressyr med final för 7-åringar.

Som alla tidigare dagar är det också full fart i mässområdet och i Family Corner.

Tidsprogram

Start- och resultatlistor hoppning

Start- och resultatlistor dressyr

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden