Sport
13 juli 2014 08:55

Söndag i Falsterbo

Falsterboveckan lider mot sitt slut. Det är sista dagen men det innebär inte att höjdpunkterna uteblir. Under söndagen avgörs Grand Prix i både hoppning och dressyr. Det är finaler för de 6- och 7-åriga hopphästarna.

De tidiga besökarna kommer att kunna njuta av hoppning med några av de bästa unghästarna just nu. Först ut, klockan 9, är 7-åringarna, sedan 6-åringarna. Samtidigt, klockan 10, blir det final för unga ryttare på dressyrbanan i WDM U25, som sedan fortsätter med WDM Exquis Grand Prix kür.

Även på dressyrsidan blir det final för 7-åringarna, med start klockan 14. Körentusiasterna får sitt lystmäte mättat när det blir Driving Equestrian competetion på Falsterbobanan klockan 10. På hoppbanan blir det mer körning, fast i form av bil under shownumret Mercedes-Benz Ride & Drive.

Klockan 14 hoppas vi att det blir en upprepning från förra året i Longines Falsterbo Grand Prix då en svensk vann. Totalt kommer sju svenskar till start.

TV4Sport visar Grand Prix direkt.

Tidsprogram

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 100 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 122 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden