Sverige
17 maj 2014 18:42

Spännande vecka för Håkanson

Dressyrryttaren Ulla Håkanson har en spännande och annorlunda vecka framför sig. Den innehåller både radioinspelning och kungamiddag.

Spännande vecka för Håkanson
Radioprat och kungamiddag. Ulla Håkanson har ingen vanlig vecka framför sig.

– Det blir en häftig vecka, säger Kristianstadsryttaren Ulla Håkanson. 

Radioprogrammet som hon ska vara med i heter Veckans DJ och sänds hos Radio Kristianstad på onsdag. Programmet går ut på att Ulla Håkanson ska välja åtta olika låtar som sedan spelas i programmet. Hon medverkar också i programmet där det bland annat pratas om varför hon valt som hon har gjort. De åtta låtarna ska ha olika teman och påminna Ulla Håkanson om olika saker, bland annat hennes barndom, hennes stora kärlek och hennes favoritplats. 
– Och så skulle de ha min bästa förförarlåt, fortsätter Ulla Håkanson och skrattar.
Hon har inte valt all musik än.
– Men jag har alternativ till alla åtta låtar.

Men den annorlunda veckan för Ulla Håkanson är inte slut med radioprogrammet. På torsdag är hon bjuden på middag i Kristianstads rådhus tillsammans med det svenska kungaparet. Middagen hålls i samband med Kristianstads 400-årsjubileum. 
– Jag vet inte riktigt vad jag ska ha på mig, men det gäller att vara lite proper, säger Ulla Håkanson som också berättar att hon nu har blivit kvitt den besvärliga hosta som hindrade henne från att starta SM nyligen. 
– Nu planerar jag att åka till Strömsholm, säger hon. 

OS-medaljören och flerfaldiga svenska mästaren Ulla Håkanson är en av Kristianstads stora idrottsprofiler och utsågs i februari till Tidernas idrottsprofil i kommunen. 

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 123 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden