Sport
21 februari 2015 09:15

Sten – en av fyra banchefer

A-banbyggaren Sten Lindgren är en av flera nyckelpersoner under Göteborgs Horse Show. Tillsammans med tre andra delar han på jobbet som banchef.

Sten – en av fyra banchefer
Scandinaviums arena. Arkivbild: Roland Thunholm

– Jag har varit med i Göteborg i över 20 år nu och det är lika roligt varje gång. Man kan absolut säga att det är höjdpunkten på året, säger 65-årige Sten till Alingsås Tidning.

Sten Lindgren har tio personer i sitt team som ska se till att alla hinder placeras där banbyggaren vill ha dem. Han säger till tidningen att det blir långa dagar i Scandinavium och i år lite mer jobb än vanligt i och med att fyrspannskörningen är tillbaka. När det inte handlar om Gothenburg Horse Show arbetar Lindgren som lärare på Naturbruksgymnasiet Uddetorp.

Åren har gett Sten Lindgren många fina minnen i Scandinavium. För att lyfta fram ett väljer han när Angelica Augustsson vann världscupen för några år sedan.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden