Hoppning
13 augusti 2017 19:15

Stephanie Holmén och ”Sparven” GP-tvåor i Belgien

Stephanie Holmén och "Sparven" fortsätter att leverera. På söndagen var ekipaget tvåa i en Grand Prix-hoppning över 1,55-hinder i Opglabbeek, Belgien.

Stephanie Holmén och ”Sparven” GP-tvåor i Belgien
Stephanie Holmén och Flip´s Little Sparrow har tagit två GP-placeringar på en vecka. Annelie Frank

Förra helgen blev Stephanie Holmén och Flip´s Little Sparrow, ”Sparven”, (SWB, sto, f 2006, e Cardento u Butterfly Flip e Robin Z, uppf Kristina Larsson, äg Grevlundagården i Vitaby AB/Astrid Ohlin) femma i en Grand Prix i Holland. På söndagen blev det en andra plats för ekipaget i Grand Prix-klassen på belgiska Opglabbeeks trestjärniga meeting.

Stephanie Holmén och ”Sparven” var ett av fem ekipage som dubbelnollade i den 55 ekipage stora klassen. Och de vara bara fem hundradelar efter segraren Lisa Nooren, Holland, i omhoppningen.

Det blev svenskt även på sjätte plats genom Jonna Ekberg och Tenor du Gue. Jonna Ekberg var också tvåa med Dolitaire Chavannaise i söndagens 1,45-klass. 

Stephanie Holmén tog över tävlandet av stoet efter sin arbetsgivare Peder Fredricson i början av juni. 

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden