Sport
6 juli 2014 12:25

Tolv 7-åringar vidare

(Uppdaterad) Hoppstjärnan Malin Baryard Johnsson stod för tre felfria rundor när de 7-åriga hästarna hade sin semifinal i Falsterbo på lördagen. Efter söndagens hoppning står det klart att hon inte är vidare med någon häst. Däremot är Viktoria Almgren vidare med två hästar.

Tolv 7-åringar vidare
Malin Baryard Johnsson visade att hon vill vara med och kämpa om äran i 7-årsklassen med tre felfria rundor. H&M Cartouche stod för en av dem. Roland Thunholm

39 ekipage startade 7-åringarnas första klass under Falsterbotävlingarna på lördagen. 21 av dem var felfria och delade därmed förstaplatsen. Norrköpingsryttaren Malin Baryard Johnsson stod för tre felfria rundor tillsammas med hästarna H&M Hargita, H&M Cartouche och Arena Z.

Victoria Almgren och Emma Emanuelsson hade två felfria hästar var i klassen. 

(Uppdaterad, söndag) Efter söndagens hoppning är det klart vilka tolv 7-åringar som är vidare till den internationella touren. Viktora Almgren är vidare med Cadenza och Capitol. Niklas Arvidsson/Hasard 1245 och Emma Emanuelsson/Benedetto är också några av dem som har gått vidare. 

De tolv bästa efter de första två rundorna går vidare till 7-åringarnas internationella tour som har final på söndag. 

Resultat, lördag

Resultat, söndag

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 100 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 122 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden