Sport
3 juli 2014 11:58

Stjärnorna till Falsterbo

Nu är det klart vilka internationella stjärnor som kommer till Falsterbo. Bland namnen finns hoppryttarna Michael Whitaker och Steve Guerdat samt Meredith Michaels-Beerbaum som enligt uppgift har med sig Sverigekändisen Fendi.

Stjärnorna till Falsterbo
Lisen Bratt fastnade för den inte helt lättridna Fendi. Nu kommer valacken tillbaka till Sverige för att tävla i Falsterbo med sin nya ryttare.

Falsterbo Horse Show berättar på sin hemsida om några av de internationella ryttarna som kommer till det skånska näset nästa vecka. I hoppningen finns världsstjärnorna Michael Whitaker, Meredith Michaels Beerbaum, Jur Vrieling, Steve Guerdat, Pius Schwizer, Olivier Philippaerts och Katharina Offel på startlistorna. Enligt uppgift till Falsterbo Horse Show kommer Meredith Michaels Beerbaum att ha med sig Fendi (f 2005 e For Feeling-Corland uppf Tina Petersson Lind), den häst hon köpte av Lisen Bratt Fredricson tidigare i år. Fendi har numera bytt namn till Fibonacci. 

Startfältet med svenska hoppryttare är utökat med nyblivne SM-guldmedaljören Niklas Arvidsson och Jenny Johansson. Ytterligare två svenskar kommer att få delta och de tas ut efter kvaltävlingen som rids under den första helgen i Falsterbo.

På dressyrbanan är Danmarks Nathalie zu Sayn Wittgenstein med Digby och USA:s Cathrine Haddad/Main Stream några av namnen. Svenska Paulinda Friberg planerar också att göra sin första tävling efter sin svåra olycka tidigare i år.

Läs mer

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 100 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 122 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden