Sverige
21 augusti 2014 13:28

Stora namn på hoppclinic i Friends Arena

Till årets Sweden International Horse Show kommer två stora namn - båda VM-aktuella - att hålla clinic i nya Friends Arena. Ņrets Master Clinic har hopptema och bjuder på flera annorlunda grepp.

Det är Sylve Söderstrand, förbundskapten i hoppning, och Henk Nooren, landslagstränare, som kommer att ta klivet ut på banan under årets Master Clinic på Sweden International Horse Show i Friends Arena. De båda tränarna har tränat hopplandslaget länge tillsammans men det blir första gången de håller clinic ihop.


- Det blir en annorlunda clinic. Vi kommer att jobba med två ryttare på banan, men utöver de vanliga hoppövningarna ska vi använda oss av den stora monitorn och mycket rörlig bild. Så mycket kan jag avslöja, säger Sylve Söderstrand i ett pressmeddelande.

Clinicen har döpts till ”Därför vinner vi medaljer” och publiken kommer att få ta del av Sylve och Henks framgångsrecept.
– Jag tror att många kommer att bli förvånade över innehållet. Det får bli en överraskning. Men vi hoppas kunna sätta igång tänket hos publiken, säger Sylve.

Även Henrik von Eckermann, landslagsryttare, kommer att hålla en clinic i höst. Det blir på Tärnö säteri i oktober.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 123 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden