Blogg
1 december 2013 07:30

Största utmaningen

Då var det dags för helgens största utmaning, Top Ten-finalen, med de tio bästa hoppryttarna. Pirrigt för alla oss inblandade men det blev en väldigt lyckad och jättespännande klass.

Vann gjorde, relativt oväntat tror jag, Daniel Deusser med två fina rundor. Det var en mycket nöjd segrare som berömde sin unga hästs prestation. Stoet  Evita är bara nio år gammal!

En annan av höjdpunkterna i dag var shetland steeplechase.  I den tävlingen kan det gå hett till, det vet jag av erfarenhet. Som tur var avlöpte det hela utan några olyckor eller skador vare sig på ryttare eller ponnyer.

Jag pratade med Emma Emanulsson som berättade att hon inte varit och kollat sin arm trots att hon har rätt så ont och saknar styrkan i tre fingrar. Hon gjorde sen en fin runda i kvällens sista klass där hon slutade trea efter bröderna Fredricson som återigen var etta och tvåa. Bra jobbat av de svenska.

/Marianne

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 100 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 122 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden