Hoppning
7 december 2013 16:21

Svenska placerad i Paris

Mathilda Karlsson knep en placering tillsammans med Lanzetti i tuff internationell konkurrens på helgens meeting i Paris. Det var i lördagens tidshoppning över 1,45-hinder som placeringen togs.

Svenska placerad i Paris
Mathilda Karlsson är enda svenska ryttaren på plats i Paris den här helgen. På lördagen blev hon nia i en 1,45-klass. Peter Zachrisson - www.zmedia.se

Mathilda Karlsson och Lanzetti var ett av tio felfria ekipage klassen. Tiden räckte till en niondeplacering bland de 45 startande. Det innebar att hon hade flera storheter efter sig, bland annat Tysklands Ludger Beerbaum/Chiara och Irlands Denis Lynch/All Inclusive. 

Belgiens Philippe Le Jeune vann med en dryg sekund tillgodo tillsammans med Loro Piana Lismeen Lancer (val f 2002 e Limmerick-Flagmount Diamond)

Lisen Bratt Fredricsons OS-häst Matrix fortsätter sitt flitiga tävlande tillsammans med sin nya ryttare José Mar¡a Larocca, Argentina. Ekipaget kom 24:a med fyra fel. 

Meetinget i Paris har både en två- och en femtstjärnig avdelning. Lördagens 1.45-klass ingår i den tvåstjärniga delen. I den femstjärniga delen finns bland annat Gucci Masters i morgon, söndag. 

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 100 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 122 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden