Hoppning
6 december 2014 22:15

Svensk seger i Polen

(Uppdaterad) Svenska ryttare har nått flera placeringar vid helgens CSI*** i Poznan, Polen. Petronella Andersson är klart bäst med seger på 1,45-höjder.

Meetinget som har en världscup i den centraleuropeiska ligan ligger inte precis on line med sin resultatrapportering. Det är endast ett fåtal klasser som redovisats på hemsidan och i princip endast från torsdagen.

Högsta klassen var ett GP-kval på 1,50-höjder, där Petronella Andersson kom fyra med Carriere och Stephanie Holmén var sjua på Thriller P bland över 80 startande. I en 1,35-klass var Nicole Holmén femma på Aernst och Nicole Persson placerad med Hip Hop 1045.

Uppdatering
Tips om en bättre resultatsida har gett många fler placeringar. På 1,45-höjder har Henrik von Eckermann varit femma med Savita 2, Petronella Andersson åtta på Quenndal de Lojou och Stephanie Holmén elva med Thriller P. Vidare har Petronella två placeringar samt Stephanie och Nicole Persson en vardera i 1,40-klasser.

I lördagens 1,45-hoppning vann Petronella Andersson med Quenndal de Lojou (val f -04 e Le Tot De Semilly-Gemme Du Murier). Stephanie Holmén/Damgaardens Extens, Henrik von Eckermann/Cassini´s Angel och Nicole Persson/Wiesielottie har varit tvåa, trea och fyra på 1,40-höjder som även gett placering för Petronella Andersson.

Resultat

Hingstar Online

Just nu 124 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar