Hoppning
29 maj 2014 20:02

Sverige ut som sexa

Sverige startar som sjätte lag och ska helst komma in mycket bättre i fredagens Furusiyya FEI Nations Cup Europe division 1 i St Gallen, Schweiz.

Sverige ut som sexa
Douglas Lindelöw (här med Casello i årets Gothenburg Horse Show) var felfri med samtliga tre hästar och placerad i två klasser i torsdagens St Gallen. Roland Thunholm

Startordning till den första rundan över 1,60-hinder, där Sverige, Schweiz, Belgien, Spanien och Ukraina tävlar om poäng i serien; Holland, Frankrike, Belgien, Spanien, Schweiz, Sverige, Storbitannien, Ukraina.

Nationshoppningen börjar fredag kl 15.00 och visas direkt i FEI webb-tv (betalkanal) och på CmoreSport. Douglas Lindelöw ska visa vägen med Casello, Emma Emanuelsson och Titan följer upp, Niklas Jonsson och Caral är Sveriges tredje par och Peder Fredricson avslutar med H&M Sibon.

I torsdagens 1,45-hoppning kom Peder Fredricson åtta med H&M Sibon efter en dubbelnolla. Emma Emanuelsson/Titan och Douglas Lindelöw/Casello var felfria i grunden men utgick eller startade inte i omhoppningen. Douglas Lindelöw/Balahe, Peder Fredricson/H&M All In och Angelie von Essen/Jordan II har placering på 1,40-hinder.

Douglas Lindelöw avrundade sedan med tredje plats i kvällens 1,50-klass efter en dubbelnolla med Talina. Niklas Jonsson hade tre tidsfel i grundomgången med Caral.

Start- och resultatlistor

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 100 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 122 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden