Sverige
28 maj 2014 13:39

Talang Skåne tänker nytt

Skånes Ridsportförbund utökar sin satsning Talang Skåne. Alla som uppfyller kriterierna antas till årets satsning som börjar med mönstring av 60 unga ryttare på Flyinge i morgon, torsdag.

Skånes Ridsportförbund berättar om den utökade satsningen i ett pressmeddelande. Alla sökande som uppfyller kriterierna kommer att antas och deltagandet är kostnadsfritt. Det är även öppet för ridskoleryttare att söka under vissa förutsättningar. Satsningen gäller ryttare inom dressyr, hoppning och fälttävlan. 
– Ingen ungdom ska någonsin mer skickas hem från en uttagning hos oss med stämpeln att man inte är en talang. Alla ungdomar med motivation och drivkraft är en talang i Skånes Ridsportförbund, säger Maria G Sånesson, distriktschef i Skånes Ridsportförbund, i pressmeddelandet. 

I morgon, torsdag, kommer de 60 ungdomarna som har ansökt om att få komma med i Talang Skåne att intervjuas, rida upp och göra ett skriftligt prov på Flyinge. Satsningen drar i gång i augusti och håller på i ett och ett halvt år. Det blir bland annat både uppsutten och avsutten träning. 

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 100 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 122 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden