Tema
31 mars 15:35

Chefredaktörens lästips inför helgen

Redaktörens valÄntligen helg och tid för massor med långläsning. Missa inte det här maffiga helgpaketet som vår chefredaktör Catharina Hansson satt ihop till alla er som älskar hästar och ridsport. Du kan läsa, lyssna och titta, trevlig helg!

Oj så svårt att välja några godbitar ur allt det smakrika material som alla Ridsports briljanta medarbetare kokat ihop den senaste tiden! 

Med en 43-åring, en 33-åring och en 23-åring i stallet läste jag vår artikel om foder för äldre hästar med extra stort intresse. 

Sedan så går jag ju alltid igång lite extra på berättelserna om hästar som gjort lite extra avtryck i våra hjärtan. Nu senast framgångsrika uppfödaren Ingrid Ragnarsson, liksom jag norrbottning, och hennes tre ”hjärtehästar”. Och lika mycket fångades jag av storyn om Harley Davidson, nu i den internationella hetluften med Malin Baryard Johnsson, men innan dess en av de 52(!) hästar som Helena Persson matchat till svårklass – härlig långläsning för helgen.

Du missar väl inte Ridsports otroliga Playarkiv med massor av intressanta filmer? En av mina favoriter där, som jag går tillbaka till hela tiden, är den utmärkta instruktionsfilmen med fem bandage!

Medan man mockar kan det passa bra att lyssna på några av de artiklar som vi nyligen släppte i ljudversion – till exempel den om positiv förstärkning och klickerträning, något som även Peder Fredricson nu har börjat använda sig av. Eller varför inte Susanne Högdahls superintressanta, långa intervju med franske hoppryttaren Simon Delestre. Artiklarna går självklart också att läsa som vanligt.

Om man vill titta vill jag tipsa om några intervjuer som vi gjorde nyligen – dessa går också att enbart lyssna på! Bland annat med unghästutbildaren Björn Svensson som ger alla rådet att ”träffa en häst medan den fortfarande är en häst”!

Hoppas du hittar något som smakar!

Njut av resten av helgen!

/Catharina Hansson, chefredaktör Ridsport

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 88 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden