Tema
23 december 2020 16:58

Redaktörens favoriter inför julhelgen

LästipsJulen nalkas, beroende på yrke så väntar mer eller mindre ledighet för hästmänniskor runt om i landet. Med tanke på coronaviruset väntar dessutom en alldeles speciell jul. Vår redaktör Sandra Nordin Johansson tipsar om sina favoriter inför julhelgen!

Har du fullt upp med arbete, kanske inom vården, kanske du får ställa av din häst under högtiden för att hinna med allt det andra.

Får du en längre ledighet kanske du istället har möjlighet att rida mer än du brukar hinna? Grattis! I det här späckade paketet finner du nämligen allt från träningstips med Pether Markne och Lotta Björe till veterinära artiklar om julens ökade kolikrisk, om den livsviktiga pälsen och dessutom långa reportage med bland andra Peder och Jens Fredricsons mamma Stina och den rafflande berättelsen om SWB-hästen som spolade bort i en översvämning i Spanien.

Dessutom – ALLT du bör tänka på när du tröttnat på julgranen och klurar på att langa ut den i hagen, livsviktig artikel för alla med häst!

Håll ut, håll avstånd och var snälla mot varandra.

GOD JUL!

Sandra Nordin Johansson, redaktör Ridsport

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 118 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden