Avel
29 februari 2012 12:42

Testryttare hoppning klara

En liten men högkvalitativ kollektion hopphingstar, så löd omdömet från Jennifer Fogh Pedersen, till vardags baserad i hoppmeckat BeNeLux-länderna. Testridande hoppdomaren Henrik Lannér delade uppdraget med Jennifer och de åtta 4-5-åriga hingstarna testades utan större incidenter.

Testryttare hoppning klara
Quintus RAA var en av Jennifer Fogh Pedersens två favoriter. Krister Lindh

Bland de 4-åriga hingstarna fick Quintus RAA likartat genomgående positivt omdöme från testryttarna: Mycket trevlig häst, väldigt rörlig med stort hopp, atletisk och hinderklok.

Sandro Gold 1220 godkändes 2011 som 3-åring men övertygade inte 100%-igt idag då han fick blandade vitsord från testryttarna.

5-årige Caca föll Jennifer Fogh Pedersen väl i smaken med omdömet: En härlig häst, bra känsla och kapacitet med ett superhopp. Henrik Lannér fyllde på med beröm för balans och galopp, hinderklok och stor förmåga.

Resultat/omdömen

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden